AGENDA FOR THE WRO 2024 PUERTO RICO OPEN CHAMPIONSHIP



Day 1 1 OCTOBER

| TIME | ROBO MISSION | FUTURE INNOVATORS | ROBO SPORT | FUTURE ENGINEERS | |
|---------|--|--|--|--|--|
| 7:00AM | VENUE OPEN AND REGISTRATION | | | | |
| 8:00AM | Free Practice Time | | | | |
| 9:00AM | The Fractice fille | Setup Booths | Free Practice Time | Free Practice Time | |
| 10:00AM | Judges Meeting (1hr) & Contine free practice time | Judges Meeting (1hr) & Contine Setup Booths | Judges Meeting (1hr) & Contine free practice time | Judges Meeting (1hr) & Contine free practice time | |
| 11:00AM | Free Practice Time | Setup Booths Judges check booths | Free Practice Time | Free Practice Time | |
| 11:30AM | LUNCH (1HR) | LUNCH (1HR) | Coach Meeting (1hr) | Coach Meeting (1hr) | |
| 12:00PM | | | | | |
| 12:30PM | Coach Meeting (1hr) | Coach Meeting (1hr) | LUNCH (1HR) | LUNCH (1HR) | |
| 1:00PM | | | | | |
| 1:30PM | Free Practice Time | Setup Booths Judges check booth | Free Practice Time | Free Practice Time | |
| 2:00PM | The Fractice fille | | | Judges Review Documentation | |
| 2:30PM | One Test Game per Team | Setup Booths Judges check booth | One Test Game per Team | One Test Game per Team | |

| 3:15PM | Quarantine Starts | Quarantine Starts | Quarantine Starts | Quarantine Starts | |
|--------|------------------------------|-------------------|-------------------|-------------------|--|
| 3:30PM | Transfer to Opening Ceremony | | | | |
| 4:00PM | Opening Ceremony & Dinner | | | | |
| 6:00PM | Venue Closes | | | | |
| | | | | | |

Puerto Rico Open Championship 2024



| | Day 2 2 OCTOBER | | | | |
|---------|-------------------------------|-----------------------|------------------------------------|--------------------------------------|--|
| TIME | ROBO MISSION | FUTURE INNOVATORS | ROBO SPORT | FUTURE ENGINEERS | |
| 7:00AM | | VENUE OPEN AND REGIST | RATION FOR OPEN PUBLIC | | |
| 8:00AM | Announcement Surprise Rule | | Official Practice Time (1hr) | Official Practice Time (90 | |
| 8:30AM | Official Practice Time | | | Judges Question Team of Eng. Doc. | |
| 9:00AM | (90min) | | 1. Game per Team Jugding Rounds | | |
| 9:30AM | | Jugding Rounds | | Robot Check | |
| 10:00AM | Robot Check | | 2. Солосон Тооло | Round 1 Open Challenge | |
| 10:30AM | Round 1 Season Challenge | | 2. Game per Team | Official Practice Time (60 min) | |
| 11:00AM | | | 3. Game per Team | Judges Question Team of Eng. Doc. | |
| 11:30AM | LUNCH (90min) | | | Robot Check | |
| 12:00PM | | LUNCH (1HR) | | Round 2 Open Challenge | |
| 12:30PM | Official Practice Time | | LUNCH (90min) | | |
| 1:00PM | (60 min) | | | LUNCH (90min) | |
| 1:30PM | Robot Check | | 4 Como por Toom | | |
| | | | 4. Game per Team | | |

| 2:30PM 2:30PMOfficial Practice Time (60 min)Jugging RoundsOfficial Practice Time (90 min) Judges Question Team of Eng. Doc.3:30PMRobot CheckA Robot CheckA Robot Check4:00PMRound 3 Season ChallengeEnd of Day - Robot in QuarantineRobot Check4:30PMEnd of Day - Robot in QuarantineEnd of Day - Robot in QuarantineEnd of Day - Robot in Quarantine5:00PMEnd of Day - Robot in QuarantineEnd of Day - Robot in QuarantineEnd of Day - Robot in Quarantine5:30PMS:30PMS:30PMS:30PM | 2:00PM | Round 2 Season Challenge | Jugding Rounds | 4. Game per Team | Official Practice Time (00 |
|---|--------|----------------------------------|----------------|------------------|---------------------------------|
| 3:00PM (60 min) (60 min | 2:30PM | Official Practice Time | | 5. Game per Team | min) Judges Question Team of |
| Image: Here in the second s | 3:00PM | (60 min) | | | |
| 4:00PM Round 3 Season Challenge Image: Charlenge Round 1 Obstacle Challenge 4:30PM End of Day -Robot in Quarantine 5:00PM Friendship Night: Friendship Night: Friendship Night: Friendship Night: | 3:30PM | Robot Check | | 6. Game per Team | Robot Check |
| 4:30PM Quarantine Quarantine Quarantine Quarantine Quarantine Quarantine 5:00PM Image: Comparison for Friendship Night 5:30PM Image: Comparison for Friendship Night & Dinner | 4:00PM | Round 3 Season Challenge | | o. oune per reun | Round 1 Obstacle Challenge |
| 5:30PM Friendship Night & Dinner | 4:30PM | | | | |
| | 5:00PM | Preparation for Friendship Night | | | |
| 8:00PM Venue Closes | 5:30PM | Friendship Night & Dinner | | | |
| | 8:00PM | Venue Closes | | | |



| | Day 3 3 OCTOBER | | | | |
|---------|------------------------------------|------------------------------|--------------------------------|---|--|
| ТІМЕ | ROBO MISSION | FUTURE INNOVATORS | ROBO SPORT | FUTURE ENGINEERS | |
| 7:00AM | | VENUE OPEN AND REGISTR | RATION FOR OPEN PUBLIC | | |
| 8:00AM | Announcement Surprise Rule | | 7. Game per Team | | |
| 8:30AM | Official Practice Time (60 min) | Jugding Rounds | | Official Practice Time (90 min) Judges Question Team of | |
| 9:00AM | | | 8. Game per Team | Eng. Doc. | |
| 9:30AM | Robot Check | Internal Judging Discussions | | Robot Check | |
| 10:00AM | Round 4 Season Challenge | | Match # Balancing | Round 2 Obstacle Challenge | |
| 10:30AM | Official Practice Time (60 min) | | Quater Finales Semi-Finales | | |
| 11:00AM | | Final Deliberation Meeting | 3rd Place Match Game Final | LUNCH (90min) | |
| 11:30AM | Robot Check | LUNCH (90min) | LUNCH (90min) | | |
| 12:00PM | Round 4 Season Challenge | | | | |
| 12:30PM | Visit to Exhibitions | | | Visit to Exhibitions | |
| 1:00PM | Visit to Exhibitions | | | | |
| 2:30PM | Closing and Awards Ceremony | | | | |

6:00PM

Venue Closed

Puerto Rico Open Championship 2024



Presentations

| | Time | NASA PANEL | Panelists | Place |
|--------------------------------------|-----------------|---|---|--------|
| O C T O B E R 1 | 10:00AM-11:00AM | UPR's RockSat Program: Astrobiology and Habitable Environments Experiments using Sounding Rockets | Oscar Resto | Hall A |
| | 1:00PM - 2:00PM | Moon matters, we are going back | Sherild Rivera Meléndez & Khoa Vo & Stellaluce Bond & Amber Allen | Hall A |
| 0 C T 0 B E R 2 | 10:00AM-11:00AM | HLS - How NASA will land humans on the moon under Artemis | Khoa Vo | Hall A |
| | 1:00PM - 2:00PM | Artemis and Beyond | Kaylah Haywood, Juan Miller Escandon, Shannon Rodriguez, Antonio Wiggins | Hall A |
| 0 C T 0 B E R 3 | 10:00AM-11:00AM | Innovative Space Learning Activities (ISLA) | Ada Monzón | Hall A |
| | 1:00PM - 2:00PM | Artemis Missions: Going back to the Moon and Beyond | Sherild Rivera Meléndez | Hall A |